Film

Når vi som forældre ser vores børn i sorg, ønsker vi kun at hjælpe dem, tale med dem og forløse deres tanker, men tit kan vi stå over for et barn, der lukker sig inde i sig selv.

Vi håber, at nedenstående film kan hjælpe de små med at sætte ord på, hvad de føler og ad den vej få forløst en smule af de svære tanker.

I må meget gerne komme med anbefalinger til flere film - skriv gerne til info@sorgogsavn.dk.

”Inderst inde” 2015

… hvis hovedtanke er enkel, indlysende og rummer det geniale: et billede af hjernen med grundfølelserne, der er omsat til personer og et indre rum med minder og virkeliggjorte personligheder. Det kunne have været gjort på mange måder, men man køber det næsten som noget velkendt, for vi har vel alle et billede af, hvordan vores hjerne er indrettet

En god indgangsvinkel til at tale om, hvad der foregår indeni os alle.

 

“Rejsen til Fjerkongens rige” 2014

Den lille kanin Johan mister sin mor til Fjerkongen og lever på havet med sin far for at undgå samme skæbne. Johan skriver hemmelige breve til sin mor og sender dem med flaskepost.

En dag får Johan et nødopkald på radioen og bliver hvirvlet ind i et stort eventyr og en rejse til Fjerkongens Rige.

 

“Op med humøret” 2005

Drengen Emil har en kanin, som han leger med hver dag. Kaninen er god til at hoppe, og den er sød! Men kaninen er også gammel, og en morgen er den død. Emils mor gør alt, hvad hun kan for at trøste Emil og få ham i godt humør. Men det er ikke nemt at være glad, når man er rigtig ked af det. Emil får brug for at vise, at man godt kan være stor af format, selv om man er lille. En novellefilm om sorg og glæde, og om nødvendigheden af at få lov at føle det, man føler. Se med her.

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu