Valg af gravsten

Nedenstående er også beskrevet under menuen til dine pårørende, dog synes jeg, at du som døende også skal have indsigten i hvilke muligheder, der findes, i det tilfælde at det har en betydning for dig.

Flere ønsker et mere individuelt gravsted, og her spiller gravstenen en stor rolle. Der findes derfor efterhånden mange flere muligheder end de helt klassiske sten.

Ud over at beslutte hvad skal der stå på stenen, om der skal indgraveres symboler eller sidde en dekoration på, handler de store beslutninger om form, type og farve på selve gravstenen.

Herunder finder du billeder samt links til sites, der kan hjælpe jer med at finde et lokalt stenhuggeri, som forhåbentlig kan bringe dig og din familie videre i den del af jeres beslutninger.

Find stenhugger og inspiration til gravsten

Stenhuggeriet i Jyderup

Danstein.dk

Danske stenhuggerier

Danske-stenhuggerier.dk 

Min mindesten i Hillerød

Minmindesten.dk

 

Online design af gravsten

Hos de Danske stenhuggerier kan du også designe din ønskede gravsten online i fred og ro hjemme i stuen og finde den helt rigtige kombination af tekst, farve og valg af personlig sten. Prøv at designe via Gravstensdesigner.dk

 

Ideer til gravsted

En ny ide er at sætte en QR-kode på gravstenen, hvor man via en telefonscanning af porcelænspladen kan se billeder og læse din livshistorie, eller hvad du og din familie ønsker der skal stå/vises. Læs mere her. 

Der findes også flot tilbehør til gravsteder, fx en bænke eller en granitfodbold. Se nogle flotte eksempler hos Danstein.dk 

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu