Artikler

Hvis du ønsker at læse kortere tekster og ikke en hel bog, så kan det være en ide at læse nedenstående artikler. Emne-aktuelle artikler kan være en måde at spejle sig i andres historier, og disse kan for en stund tage toppen af ensomheden.

Vi håber, at du vil sende os et link, hvis du kan anbefale nogle gode artikler, der belyser emner omkring det at skulle se døden i øjnene. 

 

“Jeg kan da ikke bare lægge mig ned og tude” af Marie-Louise Truelsen (2020)

Den kendte familieretsadvokat Anja Cordes’ liv ændrede sig for evigt, da hun fik konstateret en hjernetumor. Men hun bider tænderne sammen og er opsat på fortsat at gøre en forskel for andre mennesker. Læs artiklen her.

 

”Når fremtiden er aflyst: Tal om livet og døden” af Mette Mathilde Skeel-Gjørling. Den 6 april 2018

Når fremtiden pludselig er aflyst. Sådan er virkeligheden for tusindvis af danskere, som hvert år får beskeden, at de er uhelbredeligt syge. Men hvad stiller man op for at lindre sorgen og magtesløsheden? Tal om livet og døden, siger ekspert. Det er livsvigtigt. Læs artiklen her.

 

”Det er en meget stor oplevelse at ligge og vente på at dø’” af Line Vaben. 

Den 81-årige Ellen Rohde sagde stop for livsforlængende behandling mod kræft og brugte i stedet sine sidste måneder på at tage afsked med livet. Vi fulgte hende i ventetiden hen imod døden. Læs artiklen her.

 

”Man kan ikke tale døden ihjel” af Esben Kjær og Lotte Blicher Mørk. Den 29. november 2017

Aldrig har så mange talt og skrevet om døden som nu. Men lige meget hjælper det på vores dødsforskrækkelse. For vi taler om det forkerte. Læs artiklen her.

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu