TV-Programmer

Det kan for nogle være lindrende at følge andre mennesker i samme situation som én selv, derfor er der her samlet TV-programmer, som omhandler emnet død og dét at være døende.
Håber, det er aktuelt for dig at se programmerne, men lad os endelig vide, hvis der er andet, som kunne give mening at vise her.
Det er helt sikkert ikke for alle at se disse programmer, så du må mærke efter og gøre, hvad der føles rigtigt for dig. 

Hart - Kræft, kemo og kærlighed (2020)

Den danske radiovært, sanger og skuespiller Louise Hart får i 2016 vendt op og ned på sit liv. Med 4 dages mellemrum får Louise og hendes far begge konstateret kræft. DR2 har fået unikt indblik kræftforløbet, der gør, at der pludselig er ting fra fortiden, som Louise bliver nødt til at se i øjnene. Se programmet her.

 

7 døgn på hospice (2018)

I fire gribende programmer følger TV2 Nord ansatte, pårørende og patienter på hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Se programmerne her.

 

Claire Wineland (2019)

På denne youtube kanal ses optagelser af den skønne livsglade unge kvinde Claire Wineland, som er en pige, der lever sine få sidste dage meget positivt, og som ønsker at være en rollemodel for andre unge, som lever med livstruende sygdom. Se med her.

 

Livets sidste tabu: sådan bliver det nemmere at snakke om døden (2016)

Det kan være tabubelagt og ubehageligt at tale om døden, og derfor giver psykologen Niels Peter Agger gode råd til, hvordan vi snakker om døden.

Undersøgelser fra Foreningen for Palliativ Indsats viser, at danskerne helst ikke vil tale om eller tænke på døden. Faktisk er vi i gennemsnit 33 år gamle, før vi kommer tæt på mennesker, der dør. Derfor er det er meget svært at få erfaringer omkring livets afslutning, fordi det på mange måder er skubbet langt væk. Se med her.

 

Gennemsnitlig død (2014)

DR satte i efteråret 2014 fokus på døden via 8 dokumentarprogrammer og berører emner som dødsritualer, dødsøjeblikket, dødsangst, dødsønske og efterdøden mf. Se mere her.

 

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu