Find bedemand

Hvordan finder man den rette bedemand?

Når man står foran et tab af ens nærmeste skal man, imens følelserne stormer derudaf, tage vigtige beslutninger i forhold til begravelsen. Dette kan føles uoverskueligt, og derfor kan det for nogle være rart at finde en god bedemand, der kan hjælpe med at holde overblikket i en svær tid.

I Danmark findes der over 600 bedemandsforretninger fordelt jævnt over hele landet. En del af disse er organiseret via forskellige brancheforeninger.

Vi har herunder fundet nogle søgemaskiner, som gør det let at finde en bedemand i dit lokalområde, dog har jeg ingen erfaring med, hvem der er gode eller ej, men hvis I ønsker at undersøge dette, kan man gratis ringe op til begravelsesguiden på 78760174, og høre nærmere.

Bedemandens arbejde handler i høj grad om at møde dine behov, guide dig, men også imødekomme afdødes eventuelle tilkendegivne ønsker. Idet en bedemand arbejder med mennesker i sorg, er det forventeligt, at der hele tiden arbejdes på at udføre en etisk korrekt begravelse eller bisættelse, uanset hvilket menneske og trosretning han/hun sidder overfor. Det er også muligt at varetage opgaverne helt eller delvist selv. 

Link til bedemænd

Via følgende link kan I via Danske bedemænds søgebase finde en bedemand i netop jeres lokalområde.

Danske bedemænd.dk:

Se under ”Find din lokale bedemand

 

Bestil online

Hvis du ønsker at bestille begravelsen online, kan dette gøres via Begravelses Danmarks onlinebutik. 

 

 

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu