Juridisk bistand

Frivilligcenter Bistand. Social-juridisk bistand er en retshjælp og socialrådgivning, som tilsammen udgør den social-juridiske rådgivning. Rådgivningen består af frivillige jurister og socialrådgivere samt studerende på sidste år af deres uddannelse. Alle samtaler med rådgiverne er fortrolige, og alle har tavshedspligt. Dog gælder underretningspligten, der omfatter børn og unge under 18 år, der lever i en alvorligt truet livssituation eller borgere der overtræder straffeloven §253. 

Tilbuddet er åbent for alle, uanset hvor du bor i landet. Rådgivningen foregår enten telefonisk, ved personlig henvendelse eller via e-mail. Læs mere her.

 

Børn, Unge & Sorg og Det Nationale Sorgcenter tilbyder - i samarbejde med advokatfirmaet Gorrissen Federspiel - gratis juridisk (mundtlig) rådgivning om fx familieret, arveret, skifteret, sociale eller økonomiske problemstillinger.

Er du alvorligt syg, pårørende eller efterladt? Og har du juridiske spørgsmål i forbindelse med din situation som syg, pårørende eller efterladt, så har du mulighed for at ringe til nedenstående tlf-linje, som er åben mandag i ulige uger på 86 20 75 00. Spørg efter advokat Marie-Louise Moltke-Leth eller send en mail på mml@gorrissenfederspiel.com. Læs mere her.

 

Begravelsespriser.dk er det muligt at beregne, hvor meget en begravelse ca. koster. Da der er tale om gennemsnitspriser anbefales det, at du ringer til en rådgivningsservice, fx Begravelsesguiden.dk, for at få anbefalet en bedemand, som ligger i den lave ende af prisskalaen, men som stadig holder et højt serviceniveau. Den samlede pris på begravelse forudsætter begravelse på en hverdag og medlemskab af folkekirken. Læs mere her.

Kontakt

Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forhold til indholdet på Sorgogsavn.dk.

Kontakt
Informationer
Copyright © 1996-2019 Company Co. All rights reserved

Støtte til alle aspekter af sorg

Tilmeld dig Danmarks mest respektfulde nyhedsbrev om at være i sorg.
Terms and Conditions apply
close-link
Click Me
arrow-circle-o-downcrossmenu